Bărbat, din Rotunda, bătut și băgat cu forța într-o mașină. A fost găsit la domiciliul unui suspect, fiind transportat la Spitalul Caracal

Un bărbat de 38 de ani, din comuna Rotunda, a fost bătut și băgat cu forța într-o mașină. Evenimentul a avut loc pe 8 iulie, în comuna Rotunda, județul Olt, doi bărbați fiind cercetați în acest dosar.

Victima a fost găsită de polițiști în locuința unuia dintre suspecți, fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din comuna Rotunda, județul Olt, în timp ce se afla la un local public din localitate, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi fost agresat fizic de către doi bărbați, în vârstă de 43 de ani, respectiv 32 de ani, ambii din comuna Rotunda.
Ulterior, bărbatul de 38 de ani a fost introdus cu forța într-un autoturism, care s-a deplasat într-o direcție necunoscută.
În urma activităților investigativ-operative, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au identificat victima la domiciliul bărbatului de 43 de ani.
În urma evenimentului, bărbatul de 38 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și lipsirea de libertate în mod ilegal, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale.
În urma probatoriului administrat, la data de 9 iulie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor doi bărbați a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
În cursul aceleiași zile, cei doi bărbați au fost prezentați Judecătoriei Caracal, care a dispus măsura arestului la domiciliu față de bărbatul de 43 de ani, iar bărbatul de 32 de ani este cercetat în stare de libertate.