Primarul Daniel Tudor a recompensat 22 de elevi de la unități de învățământ din Scornicești, care au obținut rezultate bune la Evaluarea Națională și Bacalaureat

În cadrul unei festivități ce a avut loc vineri, 14 iulie, în sala de ședințe a Consiliului Local Scornicești, edilul Daniel Tudor a recompensat 22 de elevi, care au obținut rezultate deosebite la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Primarul a precizat că rezultatele din acest an obținute de elevii unităților de învățământ din Scornicești sunt peste cele de anul trecut.

„Am avut din nou plăcerea să îi am alături de mine pe tinerii de excepție ai localității noastre, atât pe viitorii liceeni, cât și pe absolvenții de liceu care au reușit să obțină medii remarcabile la Examenul de Evaluare Națională și, respectiv, cel de Bacalaureat. Am premiat, astăzi, 22 de elevi, din care nouă sunt de la liceu, iar 13 de gimnaziu. Aceștia sunt elevi ai Liceului Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” Scornicești, Școala Gimnazială „Nicolae Coculescu” Scornicești, Școala Gimnazială Bircii și Școala „Gheorghe Popescu” Mărgineni. Pot spune că rezultatele obținute de elevii din orașul Scornicești, în acest an, sunt peste cele din 2022.

 Ca și în anii trecuți, tinerii noștri au fost recompensați cu diplome de excelență, cu cărți utile pentru viitor, dar și cu premii în bani, daruri pe care, cu prisosință, fiecare dintre ei le merită.

Îi felicit încă o dată pentru rezultatele obținute, le urez mult succes în anii ce vor urma și sper să fie un bun exemplu pentru următoarele promoții de elevi ai Scorniceștiului!”, a spus primarul Daniel Tudor.

sursa foto: facebook Daniel Tudor