O motocicletă a intrat în cablul folosit de o autoutilitară pentru tractarea unei mașini. Impactul a avut loc într-o intersecție din Slatina

O motocicletă a intrat în cablul prin care o mașină era tractată de o autoutilitară. Impactul a avut loc luni, în jurul orei 11.30, la intersecția străzilor Ecaterina Teodoroiu cu Recea, din municipiul Slatina, județul Olt.

Motocicleta era condusă de către un tânăr de 21 de ani, din comuna Mărunței, acesta fiind transportat la UPU Slatina, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 65 de ani, un autoturism, care era tractat de autoutilitară, condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, ambii din municipiul Slatina și o motocicletă condusă de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Mărunței.

În urma evenimentului rutier, motociclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Cei trei conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.