Cetățenii dintr-o comună din Olt beneficiază de radiografii pulmonare gratuite. Caravana stă două zile în localitate

Cetățenii comunei Perieți, județul Olt, care au împlinit 18 ani, vor beneficia de radiografii pulmonare gratuite. Campania este derulată de Primăria Perieți (foto) în colaborare cu Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” București, în cadrul unui Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

„Stimați cetățeni ai comunei Perieti!!! Pentru că ne pasă de sănătatea dumneavoastră, Primăria Comunei Perieți în colaborare cu Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, va invită, în perioada 9-10 august 2023, la Căminul Cultural din localitate pentru radiografii pulmonare gratuite care ajută în depistarea precoce a posibilelor boli de plămâni. Pentru mai multe detalii și programări va rugam să luați legătura cu doamna Ivan Violeta, inspector de specialitate, la tel 0757 425 065 ”, a anunțat primarul din comuna Perieți, Răzvan Rada.

Caravana va ajunge miercuri, 9 august, și joi, 10 august, în intervalul orar 9.00-15.00, la Căminul Cultural din comuna Perieți.