Fostul prefect de Olt, Florin Homorean, noul președinte al PNL Slatina. Voiculescu: Îl asigur de tot sprijinul meu

Fostul prefect de Olt, Florin Homorean, este noul președinte al PNL Slatina. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, care și-a reconfirmat susținerea pentru Homorean, cel care a fost demis de Guvern din funcția pe care o deținea din decembrie 2019, fiind înlocuit, zilele trecute, din fruntea Prefecturii Olt cu Mario De Mezzo.

„Florin Homorean este noul președinte al Organizației PNL Slatina. Decizia a fost luata în cadrul ședinței Biroului Politic Județean al PNL Olt și reprezinta reconfirmarea susținerii pe care organizația o are pentru Florin Homorean. În calitate de președinte al PNL Olt îi urez succes și vreau să-l asigur pe Florin  în continuare de tot sprijinul meu în noua misiune care i-a fost încredințată de colegi. Sunt convins ca va reuși să se ridice la nivelul așteptărilor așa cum a făcut-o și în perioada în care a condus Prefectura Olt îndeosebi într-o perioadă greu încercată de pandemia Covid-19”, a spus senatorul Liviu Voiculescu.

La finalul anului 2021, Biroul Politic Județean al PNL Olt a decis dizolvarea organizației municipiului Slatina, ce era condusă de medicul Viorel Dumitrescu, interimatul fiind asigurat de președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.