Accident rutier, pe DN65, în intersecția spre Salcia. Trei persoane au ajuns la UPU Slatina

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier, ce a avut loc vineri, 11 august, în jurul orei16.00, pe Drumul Național 65 – European 574 cu Drumul Județean 677, la intrare în satul Salcia, comuna Slătioara, județul Olt. În urma impactului, trei persoane au ajuns la UPU Slatina, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Se pare că șoferița care ieșirea din Salcia nu ar fi acordat prioritate autoturismului ce se deplasa pe direcția Slatina-Balș.

Șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Bobicești, județul Olt și un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 54 de ani, din orașul Potcoava, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, trei persoane, pasageri în autoturismul condus de femeie, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, se arată într-uncomunicat al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.