Primarul comunei Obârșia a murit, după ce a fost prins de o combină agricolă. Era la treierat de floarea soarelui

Primarul comunei Obârșia, Tudor Udrea, a murit sâmbătă seara,12 august, în timp ce era la treierat de floarea soarelui. Potrivit unor surse, bărbatul de 64 de ani ar fi oprit combina agricolă, după ce i s-ar fi părut că nu funcționează bine. În timpul verificării, utilajul, staționat dar cu lamele în funcțiune, i-ar fi prins un picior, pornind o hemoragie puternică, ulterior survenind decesul primarului.

„La data de 12 august a.c., în jurul orei 20:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, o persoană ar fi fost surprinsă și accidentată de un utilaj agricol (combină agricolă), pe un teren agricol situat în extravilanul comunei Obârșia, județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 10 Vișina, care au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, din comuna Obârșia, județul Olt.

Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Tudor Udrea era primar al comunei Obârșia de trei decenii din partea PSD. Astfel, colegii din Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Olt au postat un mesaj pe pagina de socializare, anunțând dispariția prematură a primarului din comuna olteană.

„Cu profundă tristețe am aflat de trecerea în neființă a primarului comunei Obârșia, Tudor Udrea.
Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii săi în aceste momente dificile. Dumnezeu să-i odihnească sufletul!”, se arată în postarea pe Facebook a PSD Olt.

sursa foto: MADR.RO , fotografie ilustrativă