Antrenorul Dan Oprescu, după remiza înregistrată, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște: „Rezultatul este echitabil”

CSM Slatina a remizat sâmbătă, 12 august, scor 0-0, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, partida contând pentru etapa a II-a a Ligii a II-a. Imediat după încheierea partidei, antrenorul de la CSM Slatina, Dan Oprescu, a precizat că rezultatul a fost echitabil, chiar dacă în actul secund slătinenii au avut posesia și au stat mai mult în jumătatea adversă.

„Parțial, obiectivul a fost atins, adică nu am primit gol, dar nu vă ascund că, împreună cu jucătorii, ne-am pus speranțe mari că noi o să câștigăm acest meci, tocmai pentru că era un moment favorabil. Nu știu dacă îi mai poți prinde pe cei de la Chindia în momente de acest gen, adică nu joacă ce vor, plus că s-au reunit destul de târziu, au foarte mulți jucători noi. Este adevărat că și noi avem, dar stăm totuși mai bine la acest capitol. Era important să reușim să câștigăm, dar eu am o vorbă: atunci când nu reușești să câștigi, este important să nu pierzi. Chiar dacă repriza a doua adversarii nu au ajuns foarte des la poarta noastră și am stat mai mult în jumătatea lor de teren, rezultatul este echitabil”, a spus Dan Oprescu.

Întrebat despre faza controversată din minutul 39, când Dorin Toma a primit cartonașul galben pentru simulare, centralul considerând că a simulat atunci când a încercat să pătrundă în suprafață de pedeapsă adversă, Oprescu nu a dorit să comenteze arbitrajul.

„Nu a fost simulare, dar nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, nu o să vorbesc nici despre faza din careu. Așa am procedat și anul trecut. Aș vrea ca arbitrajele să fie bune, pentru că anul trecut au fost bune până când s-a terminat sezonul regular, când s-a terminat sezonul regular au început să apară problemele. Aș vrea să se întâmple treaba asta până la sfârșit, chiar dacă am văzut că adversarii sunt puși în gardă oarecum de potențialul echipei noastre. Echipa nu a ajuns la nivelul la care noi ne dorim, pentru că și noi avem mulți jucători noi. Este important ca, până când echipa ajunge la nivelul pe care noi ni-l dorim, să faci puncte, pentru că sunt echipe angrenate la promovare și nu reușesc să facă puncte”, a adăugat Dan Oprescu.

În etapa următoare, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, Metaloglobus București, pe 19 august, de la ora 11.00.

VEZI desfășurarea partidei AICI