Delegația PNL Olt, în frunte cu senatorul Liviu Voiculescu, la Priseaca, Cungrea și Bărăști

O delegație numeroasă a PNL Olt, în frunte cu senatorul Liviu Voiculescu, a participat, zilele trecute, la tradiționalele serbări organizate an de an în comunele Priseaca, Cungrea și Bărăști, localități în fruntea cărora se află primari liberali.

Președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, i-a asigurat pe primarii celor trei comune de sprijinul său în vederea îndeplinirii proiectelor pentru dezvoltarea localităților.

„Am participat cu bucurie alături de o numeroasă delegație a PNL-Filiala Olt la Ziua comunei Priseaca, prilejuită de împlinirea a 430 ani de la prima atestare documentară.

La ceas aniversar i-am asigurat pe locuitorii acestei frumoase localități, pe dl primar, dl viceprimar Cătălin Drugă și toată echipa noastră de consilieri locali de tot sprijinul meu și al tuturor colegilor pentru ducerea la îndeplinire a proiectelor necesare dezvoltării comunei și a creșterii nivelului de trai.

La mulți ani, Priseaca!”, a spus senatorul Liviu Voiculescu, la Priseaca.

Senatorul liberal a participat și la evenimentele organizate în comuna sa natală, Cungrea (foto).

„Cungrea în haine de sărbătoare!

O echipă unită, oameni dedicați valorilor liberale, profesioniști, prezenți în număr mare pentru a întări sprijinul necondiționat pt cungreni.

La Mulți Ani !”, a adăugat președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Printre cei care au urcat pe scenă în cele trei comune din județ, s-au mai numărat: fostul prefect de Olt, Florin Homorean, primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, Miruna Vulcănescu și Daniela Nicolescu (adjunct al ISJ Olt), ambele alese, în primăvară, membru cu rang de vicepreședinte național în Biroul Executiv al PNL, consilierii județeni: Gigi Ghencea, Ion Voicu și Sorin Ciucu, directorul general ANL, Gabriel Stanciu.