A început reabilitarea rețelei de alimentare cu apă pe Bulevardul A.I. Cuza din Slatina. Lucrările din această zonă vor fi finalizate în trei săptămâni

Compania de Apă Olt a anunțat marți, 22 august, că a început reabilitarea rețelei de alimentare cu apă pe Bulevardul A.I. Cuza, din Slatina. Potrivit CAO, lucrările din această zonă a municipiului vor fi finalizate în trei săptămâni.

„Compania de Apă Olt prin antreprenorul care se ocupă de execuția lucrării, a început reabilitarea rețelei de alimentare cu apă de pe Bulevardul AI Cuza, din municipiul Slatina.
Investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă
„Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, proiect prin care Compania de Apă Olt investește aproximativ 109.000.000 lei pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare din municipiul Slatina. Pe Bulevardul AI Cuza, sensul de mers zona Gării – Prefectura Olt, rețeaua de alimentare cu apă va fi reabilitată pe o porțiune de 800 de metri. În acest moment, lucrările sunt în desfășurare, iar circulația rutieră se desfășoară pe o singură bandă. În funcție de starea vremii, investiția din această zonă va fi finalizată în trei săptămâni ”, anunță CAO.

Pe dura desfășurării acestor lucrări, întreg sistemul de alimentare cu apă din zonă este afectat și pot să apară modificări ale turbidității apei.

„Având în vedere complexitatea lucrărilor, care se întind pe toată lungimea străzilor, disconfortul auditiv și vizual nu poate fi evitat.
Facem apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să evite ambuteiajele în trafic!
În timpul desfășurării acestor lucrări executate la adâncime, întreg sistemul de alimentare cu apă din zonă este afectat și de aceea pot să apară modificări ale turbidității apei sau/și fluctuații de presiune”, au mai transmis reprezentanții CAO.

sursa foto: CAO facebook