Sute de olimpici olteni, premiați în cadrul unei festivități ce a avut loc la Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina

Sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina a găzduit marți, 18 octombrie, Festivitatea de premiere a olimpicilor olteni, evenimentul fiind organizat de Consiliul Județean Olt și Inspectoratul Școlar Județean Olt. Rând pe rând, elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele școlare, dar și profesorii îndrumători au urcat pe scenă, primind diplome și flori, în total fiind acordate 753 de premii, în valoare totală de 180.672 lei. Festivitatea a fost presărată și cu momente artistice susținute de copii.

Prezent la eveniment, președintele CJ Olt, Marius Oprescu, a precizat că această festivitatea a devenit o tradiție.

„A devenit o tradiție această festivitate, din toate acțiunile noastre, dacă măcar un copil este motivat, să știți că este un câștig și o considerăm o acțiune de succes. De fiecare dată, încercăm să fim prezenți pentru a motiva elevii și profesorii, în același timp, de a obține rezultate la olimpiadele școlare. Astăzi, avem 454 de premii pe care le acordăm, însumând 180.000  lei”, a spus Oprescu.

Inspectorul general al ISJ Olt, profesorul Adrian Bărbulete, a precizat că numărul olimpicilor din acest an este mult mai mare față de anii anteriori.

„Anul acesta, sunt mai mulți olimpici, suntem bucuroși să premiem un număr cât mai mare de elevi și profesori ce au dat dovadă de profesionalism și devotament în pregătirea lor. Mulțumim CJ Olt că a știu să ducă mai departe această tradiție de a recompensa calitatea și rezultatele deosebite. Ne-am bucura să putem spune, în anii următori, că suntem cei mai buni. Orice lucru bun trebuie promovat și trebuie respectat și premiat, nicio muncă nu trebuie să rămână fără a fi recompensată”, a spus Bărbulete.