Bărbat de 38 de ani, reținut, după ce ar fi agresat sexual o fetiță de 7 ani. Totul s-a întâmplat pe o stradă din comuna Cilieni

Un bărbat de 38 de ani, din comuna Cilieni, județul Olt, a fost reținut luni, 21 august, după ce ar fi agresat sexual o fetiță de șapte ani.

Bărbatul ar fi mângâiat-o în zone intime și ar fi pupat-o pe micuță, iar totul s-a petrecut pe o stradă din comuna Cilieni.


„În fapt, la data de 11 iulie 2023, în jurul orei 13:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Cilieni, județul Olt, cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 7 iulie 2023, un bărbat de 38 de ani, din comuna Cilieni, județul Olt, ar fi agresat sexual o minoră de 7 ani, pe strada Constantin Brâncoveanu, din aceeași localitate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale și dispunerii măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat, la data de 21 august 2023, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele bărbatului de 38 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propuneri legale, în ziua de 22 august 2023.

foto: captură foto