Oltul Curtișoara va evolua în Liga a III-a

Oltul Curtișoara va evolua, în sezonul 2023-2024, în Liga a III-a, în locul grupării U Craiova 1948 II, echipa din Olt fiind repartizată în seria a VI-a. Formația din Curtișoara nu va juca în prima etapă, primul joc fiind amânat tocmai pentru a fi finalizate documentele. Practic, echipa ACS Oltul Curtișoara urmează a completa locul vacant din cadrul seriei a VI-a și va prelua programul competițional al Fotbal Club U Craiova 2, ce a fost mutată în Seria a VII-a.

Informația a fost confirmată de reprezentantul echipei Oltul Curtișoara, Dan Vărzaru.

„S-a ivit această ocazie, vom juca în Liga a III-a, în Seria a VI-a, în locul echipei U Craiova II. Am primit telefon că dacă vrem să ne înscriem în Liga a III-a, după cele două baraje ratate am avut întâietate. Suntem pregătiți să jucăm în Liga a III-a, ne doream să jucăm aici, mai avem câteva documente de pus la punct și vreo două-trei transferuri de finalizat. S-a amânat prima etapă, nu o să jucăm, tocmai ca să putem perfecta documentele, sâmbăta viitoare intrăm în pâine. Antrenor rămâne Dan Ignat”, a spus Dan Vărzaru.

Oltul Curtișoara va susține sâmbătă, 26 august, începând cu ora 10.00, un meci de pregătire, în deplasare, cu Vedița Colonești.

În această vară, Oltul Curtișoara i-a transferat pe jucătorii: Necșulescu, portarul Turianu, Flavio Zamfir – care a revenit în lot.

Echipa din Curtișoara a fost campioana județului Olt, în ultimele două sezoane, însă de fiecare dată a pierdut meciurile din barajul de promovare, atât în 2022 (în fața campioanei din Vâlcea), cât și în 2023 (în fața campioanei județului Argeș).

Liga a III-a, Seria a VI-a

PROGRAM

Etapa 1, 26 august
ACS VEDIŢA COLONEŞTI – U CRAIOVA 1948 SA 2 înlocuită de Oltul Curtișoara, partidă amânată
ACS FLACĂRA HOREZU – CSO PETROLUL POTCOAVA
CS SPORTING ROŞIORI 2008 – SCM RÂMNICU VÂLCEA
ACS VIITORUL DĂEŞTI – ACS UNIREA BASCOV
CSM CETATEA TURNU MĂGURELE – ACS COZIA CĂLIMĂNEŞTI

stire în curs….