Marius Bălașa și Mariana Gheorghe, numiți inspectori generali adjuncți la ISJ Olt. Bălașa: „Încă nu m-am înscris în PNL, dar am această intenție”

Profesorii Mariana Gheorghe și Marius Bălașa au fost numiți inspectori generali adjuncți ai Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Olt, urmând să facă echipă cu inspectorul general, profesorul Adrian Bărbulete (PSD). Astfel, ISJ Olt a primit deja ordinul de numire pentru cei doi adjuncți, care sunt susținuți de aripa din PNL Olt a deputatului Gigel Știrbu, care încearcă să-și impună oamenii în tot mai multe instituții, în detrimentul senatorului Liviu Voiculescu-președintele Filialei Olt.

Bălașa și Mariana Gheorghe vor veni în locul Mihaelei Torbă și Danielei Nicolescu.

Contactat telefonic, profesorul Marius Bălașa a confirmat că a fost numit inspector adjunct, urmând să înceapă activitatea de la 1 septembrie. Întrebat dacă s-a înscris în PNL, acesta a precizat că încă nu, dar că are această intenție.

„Am primit de la Inspectorat informația că a venit ordinul de numire, de la 1 septembrie. Rămâne de văzut ce atribuții îmi vor fi date, fiecare adjunct se ocupă de o anumită linie în ISJ. Momentan, nu vin pe nicio filieră. Încă nu m-am înscris în PNL, dar am această intenție”, a spus Marius Bălașa.

Mariana Gheorghe a confirmat că și pentru ea a venit ordinul de numire, urmând să înceapă activitatea în fruntea ISJ Olt tot de la 1 septembrie. Totodată, Gheorghe a spus că a demisionat din Consiliul Local Balș, unde a fost consilier PNL-PMP.

„Să nu mai facă un criteriu din chestiunile politice, așa ar fi corect. Să ne  judece pe criterii profesionale!”, a spus Mariana Gheorghe.