FOTO. Curtișoara, debut cu victorie în Liga a III-a

Curtișoara a debutat cu o victorie în Liga a III-a, sâmbătă, pe teren propiu, reușind să se impună, cu scorul 1-0, în fața echipei Cozia Călimănești, unicul gol al partidei fiind marcat de Tudor, în minutul 31.

Oltul Curtișoara a început bine jocul, punând presiune pe apărarea de la Călimănești. În minutul 10, gazdele au avut o buna oportunitate de a deschide scorul, șutul lui Tudor de la 20 de metri lovind stâlpul porții.

În minutul 31, Curtișoara a deschis scorul în urma unei faze fixe. După o lovitură de colț de pe partea stângă executată bine de Jianu, Tudor a marcat cu capul, stabilind scorul la pauză.

Gazdele au controlat jocul și în actul secund, reușind să și mai creeze alte două- trei faze de poartă prin Jianu și Tecuceanu.

Curtișoara a făcut un joc foarte bun, arătând ca o echipa de Liga a III-a.

Oltul Curtișoara: Turianu, Covercă, Răcaleanu, Preda, Șerban, Necșulescu (min 72 Tecuceanu), Tudor, Dumitrașcu, Ionescu (min. 58 Andronache), Jianu (min. 86 Sălariu), Flavio Zamfir (min. 72 Calin Zamfir). Antrenor: Dan Igant.

Cozia Călimănesti: Buzilă, Defta, Bornea, Ștefan, Mazilu, Ducă, Prală, Zotică, Dobrin, Diaconescu, SÎrbu. Au mai jucat: Ciobanu, Pufu, Boșoancă. Antrenor: Vasile Ilinca.

Liga a III-a/Rezultatele etapei a II-a, Seria a VI-a
Oltul Curtișoara – Cozia Călimănești 1-0
Petrolul Potcoava – Sporting Roșiori 1 -3

Golul echipei din Potcoava a fost marcat de Anghelina

Vedița Colonești – Flacăra Horezu 2-1

Unirea Bascov-Cetatea Turnu Măgurele 0-1
SCM Râmnicu Vâlcea – Viitorul Dăești 2– 3