Antrenorul de la Oltul Curtișoara, Dan Ignat: „Au rămas doar patru jucători din tur, în primul 11. Este cu totul o altă echipă”

Curtișoara a debutat cu o victorie în Liga a III-a, sâmbătă, 2 septembrie, pe teren propriu, reușind să se impună, cu scorul 1-0, în fața echipei Cozia Călimăneștiunicul gol al partidei fiind marcat de Tudor, în minutul 31.

Antrenorul grupării din Curtișoara, Dan Ignat, s-a arătat încântat că echipa sa a obținut primele trei puncte, din acest sezon.

„Avem o echipă cu un mixt destul de bun, jucători cu experiență-jucători tineri. Eu sper să facem un grup unit, să avem spirit de echipă. Legat de acest joc, eu cred că am condus permanent, am reușit să ne creăm destul ocazii. Cele trei puncte câștigate sunt pe deplin meritate. Mă bucur pentru băieți, pentru oamenii care au fost la stadion și, nu în ultimul rând, mă bucur că am reușit să câștigăm primele trei puncte în Liga a III-a. De acum înainte, oamenii ne vor lua în serios și sunt convins că vor veni meciuri foarte, foarte grele. A fost doar primul meci, cel de început”, a spus Ignat.

Antrenorul a declarat că din echipa de bază, de anul trecut, au mai rămas doar patru jucători.

„Dacă întrebați orice antrenor din lumea asta, va spune că își mai dorește jucători, jucători buni care să aducă plusvaloare. Am fost anunțați din scurt, este adevărat, cu două zile înainte, din păcate, noi am suferit foarte mult la nivel de juniori, a trebuit să găsim trei juniori pe care să-i trimitem în teren, să joace. Alți doi seniori ne-au părăsit din alte motive, iar noi suntem o altă echipă. Au rămas doar patru jucători din tur, în primul 11. Este cu totul o altă echipă, este nevoie de timp, este nevoie de multă muncă, sper ca jucătorii să înțeleagă că dacă fiecare își face treaba în pătrățica lui, la final, cu toții vom fi fericiți”, a adăugat Ignat.

În cadrul etapei a III-a a Ligii a III-a, Oltul Curtișoara va întâlni, în deplasare, pe 8 septembrie, de la ora 17.00, Flacăra Horezu.