Un tânăr de 24 de ani, din Balș, a murit. A intrat cu mașina într-un stâlp de beton

Un tânăr de 24 de ani, din orașul Balș, a murit, după ce a intrat cu mașina pe care o conducea într-un stâlp de beton. Accidentul a avut loc în noaptea de 5 spre 6 septembrie, la ora 01.00.

Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Slatina, pentru efectuarea autopsiei.

„La data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 01:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Balș, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiști rutieri din cadrul Poliției orașului Balș.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 24 de ani, din orașul Balș, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, din aceeași localitate, din cauze ce urmează a fi stabilite, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton.

În urma evenimentului rutier, tânărul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.