Șoferul de 25 de ani, din Târgu Jiu, implicat în accidentul rutier de la Recea, a fost testat pozitiv la o substanță psihoactivă

Șoferul autoutilitarei, un tânăr de 25 de ani, din Târgu Jiu, care s-a ciocnit cu un autobuz, în localitatea Recea, a fost testat pozitiv la o substanță psihoactivă.

„Cei doi conducători auto au fost testați și cu aparatul DrugTest, pentru tânărul de 30 de ani rezultatul a fost negativ, iar pentru tânărul de 25 de ani, aparatul a indicat prezența unei substanțe psihoactive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Reamintim că luni, 18 septembrie, la intersecția DJ 653 cu DJ 657, din localitatea Recea, autoutilitara condusă de tânărul de 25 de ani, din Tg. Jiu, județul Gorj, s-a ciocnit cu un autobuz condus de un tânără de 30 de ani, din comuna Schitu.

În urma evenimentului rutier, o tânără de 34 de ani, din orașul Turceni, județul Gorj, pasageră în autoutilitară, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În evenimentul rutier au fost implicate 55 de persoane, din care 53 erau în autocar.