A intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, în comuna Curtișoara

Un șofer de 33 de ani, din comuna Teslui, a ajuns la UPU Slatina, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public de pe marginea drumului. Impactul a fost deosebit de puternic, stâlpul de electricitate fiind pus la pământ. Accidentul a avut loc duminică, 24 septembrie 2023, în jurul orei 20:20, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara.

Mașina a fost distrusă aproape în totalitate, dar șoferul, singur în interiorul acesteia, a scăpat cu viață, suferind doar răni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Slatina l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

„La data de 24 septembrie 2023, în jurul orei 20:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un tânăr de 33 de ani, din comuna Teslui, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, din cauze ce urmează a fi stabilite, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp.

În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

sursa foto: martor