Senatorul Liviu Voiculescu: „Să prețuim educația, căci prețuind educația, ne prețuim pe noi!”

Senatorul liberal Liviu Voiculescu a vorbit astăzi, 5 octombrie, despre importanța educației, dar și a dascălilor. Parlamentarul a precizat că educația, primită în familie apoi dezvoltată pe băncile școlii, îți poate oferi inteligență, înțelepciune și echilibru, dar și bunătate și frumusețe.

„Atunci când un copil devine peste ani un om bun și frumos, înseamnă că educația primită și-a atins scopul. Iar când remarcăm bunătatea și frumusețea unui om, îi remarcăm de fapt caracterul și spiritul, inteligența și sufletul, înțelepciunea și echilibrul. Educația este cea care îți oferă toate aceste daruri, fie că este primită în primii 7 ani ai vieții, fie că este dezvoltată pe băncile școlii. Pentru că, oferind valoarea cunoașterii științifice și bucuria realizărilor intelectuale cultivate în anii de școală, educația completează și modelează tot ceea ce ne definește pe noi ca OAMENI.

Să prețuim educația, căci prețuind educația, ne prețuim pe noi!

Cinste vouă dascăli, oameni cu suflet mare ce ne dăruiți nouă parte din bunătatea și frumusețea voastră! Și fie să primiți astăzi, de Ziua Educației, și în fiecare zi a fiecărui an, doar buchete de satisfacții și recunoștință!”, a transmis senatorul Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt.