Spitalul Slatina deschide Ambulatoriul din Drăgănești-Olt. Vor funcționa patru cabinete și un punct de recoltare probe biologice

Spitalul Județean de Urgență Slatina a anunțat că astăzi, 16 octombrie, deschide Ambulatoriul din orașul Drăgănești Olt, acesta fiind reabilitat și dotat la cele mai înalte standarde.

În cadrul Ambulatoriului din Drăgănești-Olt vor funcționa cabinete de Neurologie, Medicină Internă, Pediatrie, Diabet Zaharat și un punct de recoltare probe biologice. Astfel, medici de la Spitalul Județean de Urgență Slatina vor merge în Ambulatoriu din Drăgănești, unde vor acorda consultații, după programul stabilit.

„Anunțăm astfel că, începând de luni, 16 octombrie 2023, se deschide Ambulatoriul integrat Spitalului Județean de Urgență Slatina din orașul Drăgănești-Olt, Strada Căpitan Drăgănescu nr.3, cu următoarele cabinete: Cabinet Neurologie, Cabinet Medicină Internă, Cabinet Pediatrie, Cabinet Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.
De asemenea, în cadrul ambulatoriului va funcționa și un Punct de recoltare probe biologice”
, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Pacienții din Drăgănești dar și cei din zonele limitrofe pot beneficia de consultații de specialitate gratuite, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

„Pacienții beneficiază de consultații de specialitate, proceduri și investigații, pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie, cardul de sănătate/adeverința de asigurat și actul de identitate.
Deschiderea Ambulatoriului este posibilă grație Consiliului Județean Olt, care a luat decizia de a face ample lucrări de modernizare și dotare, identificând nevoia reală de servicii medicale de specialitatea cetățenilor din orașul Drăgănești-Olt și localitățile limitrofe.
Accesul la îngrijiri medicale locale, diagnosticare și tratament precoce, prevenirea bolilor și creșterea calității vieții sunt principiile care au stat la baza acestei decizii importante pentru comunitatea locală.
Alături de Consiliul Județean Olt depunem toate eforturile să creștem constant calitatea serviciilor medicale și să dezvoltăm condiții optime pentru pacienți și pentru corpul medical, care își desfășoară activitatea în unitatea noastră sanitară”, a mai transmis managerul Spitalului Slatina, Angela Nicolae.

Cabinetele vor funcționa după următorul program:
Luni

-Cabinet Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, între orele 10,00-13,00
-Cabinet Neurologie, între orele 15,00-18,00
Miercuri
-Cabinet Medicină Internă, între orele 10,00-13,00
-Cabinet Pediatrie, între orele 10,00-13,00.
Recoltări probe biologice: Marți și Joi între orele 8,00-9,30.
Programări: zilnic între orele 13,00-15,00 la numărul de telefon 0349/409946 sau la sediul din Drăgănești-Olt, Strada Căpitan Drăgănescu nr.3.
Programul poate suferi modificări, în funcție de adresabilitate.