Grav accident de circulație, în Drăgănești. Un bărbat a murit

Un grav accident de circulație a avut loc luni dimineață, 16 octombrie, pe strada Nicolae Titulescu din Drăgănești Olt. În urma impactului, un bărbat și-a pierdut viața, iar soția lui a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în stare gravă.

Potrivit primelor date, cei doi soți, din Drăgănești-Olt, ar fi traversat regulamentar strada, fiind loviți în plin de un autoturism.

Șoferul mașinii este din comuna Dăneasa, județul Olt, și are 24 de ani.

Potrivit polițiștilor, acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, totodată, rezultatul testării pentru substanțe psihoactive fiind negativ.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Dăneasa, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, a acroșat doi pietoni, respectiv un bărbat de 83 de ani și o femeie de 74 de ani, ambii din orașul Drăgănești-Olt, angajați în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier, bărbatul a decedat, iar femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

sursa foto: martor