CSM Slatina are viitor. Juniorii U17 s-au calificat în Cupa României, după ce au întors rezultatul, la Alexandria

Juniorii născuți 2007 de la CSM Slatina s-au calificat în faza superioară a Cupei României, după ce au câștigat, cu scorul general 7-6 (2-2 după cele 90 de minute), partida disputată miercuri, 18 octombrie, pe terenul echipei CSM Alexandria.

Meciul a fost aprig disputat, slătinenii au avut posesia, însă gazdele au reușit să deschidă scorul în minutul 8, în urma unui contraatac. În minutul 28, jucătorul de la CSM Slatina Claudiu Negoescu a obținut o lovitură de pedeapsă, după ce a fost faultat în careu, însă Cristi Ionescu a ratat. La 15 minute după pauză, gazdele și-au majorat avantajul la 2-0.

Slătinenii au ieșit la joc, iar în minutul 69 au redus din diferență prin Mihai Șerban, jucător care va reușit dubla în minutul 72.
Scorul 2-2 s-a menținut până la finalul celor 90 de minute, în ciuda numeroaselor ocazii pe care și le-au mai creat jucătorii de la Slatina, și a fost nevoie de lovituri de departajare pentru a se stabili echipa care merge mai departe în Cupa României.

Rând pe rând, Negoescu, Tache, Miu, Șerban și Duță au marcat pentru CSM Slatina de la 11 metri, în timp ce pentru gazde a ratat un jucător. Partida s-a încheiat cu scorul general 7-6 în favoarea CSM Slatina, juniorii slătineni mergând mai departe în Cupa României.

Într-un alt joc din etapa I-Cupa României U17, dintre LPS Slatina (profesor George Oancea) -CSS Slatina (profesor Iulian Mitrache) scorul a fost 0-3, după executarea loviturilor de departajare, iar CSS Slatina s-a calificat în faza superioară.

CSM Slatina: Alex Rogojinaru, Sebastian Ion, Mihai Radu, Dragoș Vlădescu, Bogdan Bâscoveanu, Ovidiu Ungureanu, Claudiu Negoescu, Cristi Ionescu, Eric Tache, Mihai Șerban, Bogdan Miu. Au mai jucat: Alexandru Bănică, Mihai Duță. Profesor-antrenor: Cristian Stănculețu.

Rezultatele integrale din prima etapă a Cupei României, Under 17, pot fi consultate AICI