Un tânăr antreprenor deschide un nou magazin de piese pentru tractoare și utilaje agricole, la Albota. Peste 10.000 de produse, la AgroArgeș

Nicu Ciobanu, un tânăr antreprenor de 36 de ani, deschide un nou magazin de piese pentru tractoare și utilaje agricole, pe DN65, în comuna Albota, județul Argeș. Omul de afaceri este născut la Slatina, județul Olt, are studii economice, fiind absolventul Universității din Pitești, și a avut curajul, în 2020, să pună pe picioare un proiect destinat celor care se ocupă de agricultură-AgroArgeș. Afacerea a început în urmă cu trei ani într-un spațiu închiriat și mult mai mic, însă, ulterior, a cumpărat un teren cu o suprafață de 1.500 de metri pătrați și o hală în care a investit bani, timp și multă pasiune.

Astfel, omul de afaceri, cu o experiență de peste 15 ani în vânzarea pieselor și a utilajelor agricole, a decis că este pregătit să deschidă acum noul magazin în comuna Albota, unde se găsesc peste 10.000 de articole necesare fermierilor în lucrarea suprafețelor agricole.

Antreprenorul spune că are o plăcere deosebită să-i ajute pe fermieri să-și rezolve problemele ce apar atunci când folosesc utilajele.

„Agro Argeș a fost înființat văzând nevoile fermierilor din zona Argeș, și nu numai, de piese pentru tractoare și utilaje agricole, pentru cele mai renumite mărci . Pentru mine a fost un pariu câștigător. Este o plăcere foarte mare când reușesc să rezolv problemele fermierilor legate de utilajele lor. În 2020, am deschis primul nostru magazin într-un spațiu închiriat, aveam un stoc de aproximativ 2.000 de produse, cu o valoare de aproximativ 70 de  mii de euro. Acum avem spațiul nostru, două hale a câte 200 metri pătrați fiecare, și un stoc de 600 mii de euro”, a spus Nicu Ciobanu.

Noul magazin AgroArgeș din Albota se deschide joi, 26 octombrie, la ora 11.00, autoritățile publice locale din comună, dar și fermieri din zonă și din județele limitrofe fiind invitați la inaugurarea magazinului.

„Avem bucuria de a vă invita cu mare plăcere la deschiderea oficială a noului nostru magazin de piese pentru tractoare și utilaje agricole. Evenimentul va avea loc în data de 26 octombrie, la ora 11:00 pe DN 65, Nr. 425F, comuna Albota, județul Argeș (în spatele saloanelor de nunți Luxor). Este un moment deosebit pentru noi și dorim să împărtășim această realizare cu voi. Magazinul nostru este dedicat furnizării celor mai bune piese de schimb și accesorii pentru tractoare și utilaje agricole, pentru a vă ajuta să vă mențineți echipamentele în forma optimă.

  Programul evenimentului va include:

– Taierea panglicii și ceremonie de deschidere alături de partenerii noștri: Kramp, Primăria Albota, Banca Transilvania și TBI

– Tur ghidat al magazinului și prezentare a produselor noastre

– Posibilitatea de a discuta cu echipa noastră și de a afla mai multe despre serviciile noastre

– Bufet cu gustări și băuturi”, arată AgroArgeș.