10.000 de echipamente IT au ajuns în școlile din Slatina. Primarul Emil Moț: „Educația rămâne obiectivul meu principal”

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, a vizita joi, 26 octombrie, Colegiul Național „Radu Greceanu” și Școala nr. 1 din municipiu, unități care au primit echipamente IT, în cadrul unui proiect accesat în 2020.

Edilul Slatinei a precizat că prin proiectul E-Educație 10.000 de echipamente IT au ajuns în cele 14 unități de învățământ din oraș, valoarea întregului proiect fiind de 19.071.477,43 de lei.

„Astăzi, am fost prezent la Colegiul Național „Radu Greceanu” și Școala Gimnazială  Nr. 1, două dintre cele 14 unități de învățământ care au fost dotate cu echipamente IT prin proiectul „E-EDUCAȚIE”, proiect demarat în anul 2020.

Aproximativ 10.000 de echipamente IT funcționează, astăzi, în școlile din municipiul Slatina, respectiv tablete, laptop-uri, sisteme desktop și monitoare, camere web, proiectoare, ecrane de proiecție și routere wireless.

Educația rămâne obiectivul meu principal, iar acest proiect a făcut posibilă furnizarea de echipamente IT necesare atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice, a spus Emil Moț.