Oltul Curtișoara pierde jocul cu Vedița Colonești, în prelungiri

Vedița Colonești a câștigat în prelungiri partida disputată sâmbătă, 28 octombrie, pe terenul echipei Oltul Curtișoara, cu scorul 3-2, jocul contând pentru etapa a X-a a Ligii a III-a.

Oltul Curtișoara a deschis scorul în minutul 4 prin Neicu, care a fructificat pasa lui Necșulescu, iar în minutul 55 oaspeții vor egala prin reușita lui Cincă, din 11 metri.

Elevii antrenorului Dan Ignat vor trece din nou în avantaj în minutul 65 prin Neicu, care și-a trecut în cont dubla.
Finalul de joc a aparținut echipei din Colonești, care a reușit să mai marcheze de două ori. Astfel, în minutul 75, Pîslaru a egalat la 2, iar în prelungirile jocului (90+4), Vedița Colonești va da lovitura de grație prin Tudose, care a dus scorul la 3-2.

Jocul a fost condus de o brigadă din Galați, care l-a avut la centru pe Florin Sava, ajutat la cele două linii de Daniel Gîță și Andrei Toma.

Oltul Curtișoara: Turianu, Covercă, Răcăleanu, Ungureanu, Șerban. Tudor, Necșulescu, Dumitrașcu, Cristea, Jianu, Neicu. Antrenor: Dan Ignat.

Vedița Colonești: Calotă, Mitrache, Oprescu, Pîslaru, Mierle, Stan, Bessong, Cincă, Ciobanu, Popescu, Voinescu. Antrenor: Mircea Stan.

foto:arhivă