Deputatul Gigel Știrbu, președinte interimar al PNL Olt. „Atmosfera este foarte bună”

Deputatul Gigel Știrbu este noul președinte al PNL Olt, acesta urmând să asigure interimatul pentru următoarele 30 de zile. Decizia Biroului Politic Național al PNL vine la o săptămână după demisia senatorului Liviu Voiculescu din fruntea PNL Olt. Inițial, s-a crezut că interimatul va fi asigurat de prim-vicepreședintele PNL Olt, primarul din Scornicești, Daniel Tudor, însă Biroul Politic Național al PNL a decis luni, 30 octombrie, numirea deputatului Gigel Știrbu.

Întrebat care este atmosfera în interiorul Filialei PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, a spus că este foarte bună, deși sunt voci care susțin că tensiunile au ajuns la cote foarte ridicate.

Da, asigur interimatul la nivelul Filialei PNL Olt. Atmosfera este foarte bună în cadrul Filialei PNL Olt”, a spus Știrbu, pentru stirideolt.ro

Începând din vara acestui an, deputatul Gigel Știrbu a schimbat oamenii numiți de senatorul Liviu Voiculescu în posturi de conducere județene și la nivel central. Totodată, Știrbu l-a adus în Prefectura Olt pe Mario De Mezzo, acesta înlocuindu-l pe prefectul Florin Homorean.