Nebunie, la Slatina. CSM câștigă meciul cu Unirea Slobozia, în prelungiri. Oprescu: „Le-am spus băieților că se termină ghinionul”

CSM Slatina a învins luni, 30 octombrie, liderul Ligii a II-a, Unirea Slobozia, cu scorul 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Vali Alexandru, în minutul 90+5. La finalul partidei, antrenorul de la Slatina, Dan Oprescu, a precizat că echipa sa a scăpat de ghinion.

În prima repriză, oaspeții au avut posesia, fiind mai prezenți în jumătatea slătineană, însă, în actul secund, elevii antrenorului Dan Oprescu au avut ocazii clare de a marca, victoria venind la ultima fază a jocului.

Astfel, în minutul 48, Mitran a șutat puternic de la 30 de metri, însă portarul de la Slobozia a scos de sub bară. Două minute mai târziu, Mitran a executat bine o lovitură de colț de pe partea dreaptă, iar Dorin Toma a reluat cu capul, însă jucătorul Cosmin Bârnoi a scos de pe linia porții.

În minutul 72, Dorin Toma a zguduit bara transversală cu un șut din interiorul suprafeței de pedeapsă.  Cu 15 minute înainte de finalul partidei, după o centrarea de pe partea dreaptă a lui Doman, Raul Popa a reluat bine cu capul din colțul carelui mic, mingea trecând puțin pe lângă stâlpul porții.

CSM Slatina a dat lovitura de grație în prelungiri, în minutul 90+5, când Vali Alexandru a deviat în plasă, după un corrne de pe partea dreaptă executat bine de Călin Toma.

CSM Slatina a obținut cele trei puncte în fața liderului Ligii a II-a, la capătul unui meci aprig disputat, provocându-i prima înfrângere a sezonului clubului din Slobozia.

Antrenorul de la CSM Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat încântat că băieții săi au obținut această victorie, spunând că s-a spart ghinionul.

Era rândul nostru să câștigăm în prelungiri, chiar le-am spus băieților că se vor termina toate aceste ghinioane. Să fim realiști, în afară de meciul cu Chiajna, băieții au jucat bine, au făcut un meci bun chiar și cu Buzău, când au pierdut nemeritat, au făcut meci bun și la Steaua, care ne-a egalat pe finalul jocului, au făcut meci bun și la FC Argeș, astăzi, cu Slobozia, echipe care sunt angrenate în cursa pentru promovare și care nu sunt cu nimic mai bune ca noi, poate doar mult mai pragmatice și mult mai atente pe faza de apărare. Slobozia era echipa neînvinsă până la această oră și mă bucur că noi le-am produs acest eșec. Cu toate aceste meciuri, cel mai greu a fost să o luăm de la capăt la fiecare început de săptămână și să le ridicăm moralul jucătorilor, că au făcut un meci bun și că sunt aproape de a obține o victorie. Victoria obținută la ultima fază a jocului, cred că este un medicament foarte bun pentru moral, pentru etapele ce mai sunt de jucat”, a spus Oprescu.

CSM Slatina: Velcu, Mondragon, Stan, Călin Toma, Dorin Toma, Doman, Popa, Matei, Ion Mihai, Răsdan, Mitran. Antrenor: Dan Oprescu.

Unirea Slobozia: Rusu, Ibrian, Lazăr, Pospielov, Toma, Coada, Pacionel, Afalna, Serges, Aioanei, Vlăsceanu. Antrenor: Adrian Mihalcea.