Rețeaua de gaze ajunge în mai multe sate din Scornicești. Primarul: „Este vorba de unul dintre cele mai importante obiective asumate”

Rețeaua de gaze va fi extinsă în 11 sate ce aparțin de orașul Scornicești, proiectul, în valoare de 150 de miliarde lei vechi, fiind finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Edilul orașului Scornicești, Daniel Tudor (foto), a semnat luni, 30 octombrie, contractul la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Acesta a precizat că este unul dintre cele mai importante obiective pe care și le-a asumat în acest mandat.

„Cu mare satisfacție vă anunț că astăzi, 30 octombrie 2023, alături de domnul Adrian Ioan Veștea – ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, am semnat contractul privind „Extinderea inteligentă de distribuție gaze naturale în localitățile Bălțați, Mărgineni – Slobozia, Mihăilești – Popești, Jitaru, Mogoșești, Constantinești, Șuica, Rusciori, Teiuș, Chițeasca și Negreni”, aparținătoare orașului nostru.

Subliniez faptul că este vorba de unul dintre cele mai importante obiective asumate, pentru început fiind alocate fonduri în valoare de 150 miliarde lei vechi, urmând ca, odată cu derularea lucrărilor să fie alocate și alte sume la fel de importante.

Așadar, pot spune că este un proiect de suflet pentru realizarea căruia, alături de profesioniștii din echipa mea, nu am făcut niciun pas înapoi”, a spus primarul Daniel Tudor.