Parcul central din Balș va fi modernizat cu fonduri europene. Primarul Cătălin Rotea anunță că lucrările ar putea începe în primăvară

Parcul central din orașul Balș va fi modernizat, întreaga investiției ce se ridică la trei milioane de euro fiind efectuată din fonduri europene.

Primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, a precizat că lucrările ar putea fi demarate în primăvara anului viitor.

„Vom moderniza Parcul central. Suntem primul oraș din regiune care va depune pentru modernizarea parcului central. De ce n-am făcut-o mai devreme? Pentru că trei milioane de euro nu ar avea niciodată orașul acesta, pentru a-i băga în parc. Am așteptat deschiderea axelor pe fonduri europene pe parcuri. S-a deschis în septembrie, avem proiectul aproape finalizat, urmează să-l depunem, vom fi primul oraș din cele 26 de orașe din regiune care depune pentru modernizarea parcului și vom da drumul la aceste lucrări, sper eu, în primăvara anului viitor, într-o schimbare a acestui parc, beneficiind de infrastructura peisagistică pe care o are, pentru că avem un parc cu arbori foarte frumoși și foarte bătrâni”, a spus Rotea.