1.000 de meniuri tradiționale, de Ziua Națională a României, la Slatina. Seara se încheie cu un spectacol și aprinderea iluminatului festiv

Primăria Slatina va distribui 1.000 de meniuri tradiționale, ce conțin iahnie de fasole, cârnați la grătar, murături, băuturi calde și chifle, pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Standul alimentar va fi amplasat în apropierea Esplanadei Slatina, evenimentul fiind organizat cu sprijinul unei firme, care donează cele 1.000 de meniuri ce vor fi distribuite gratuit slătinenilor.

Proiectul de hotărâre va fi supus aprobării în ședința extraordinară a Consiliului Local Slatina, ce va avea loc marți, 21 noiembrie.

După ce reprezentanții instituțiilor locale vor depune coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din centrul municipiului Slatina și împărțirea tradiționalelor porții de fasole cu cârnați, va fi organizat un spectacol live, în intervalul 17.30-20.00, scena fiind amplasată în Parcul Tineretului din Slatina. Totodată, în seara de 1 decembrie, edilul municipiului Slatina, Emil Moț, va aprinde iluminatul festiv din oraș.

foto:arhivă