UPDATE. Explozie la o centrală termică, la Osica de Sus. O femeie a murit

Două persoane au fost surprinse sub dărâmături, în comuna Osica de Sus, după ce o centrală termică a explodat sâmbătă, 2 decembrie. Femeia de 62 de ani a murit pe loc, iar bărbatul a decedat la spital.

UPDATE:

Din păcate, a murit și bărbatul prins sub dărâmături, în urma exploziei.

„La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 14:00, bărbatul de 72 de ani, din comuna Osica de Sus, a decedat la unitatea spitalicească”, anunță IPJ Olt.

UPDATE:

O femeie de 62 de ani a murit.

„Au fost identificate două persoane surprinse sub dărâmături, o femeie, în vârstă 62 de ani, decedată și un bărbat, în vârstă de 72 de ani, conștient, surprins parțial, la nivelul membrelor inferioare. A fost extras și bărbatul, conștient și a fost preluat de echipajele medicale”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Echipajele prezente la fața locului acționează pentru îndepărtarea elementelor de construcție.

„Echipajele prezente la locul evenimentului acționează pentru îndepărtarea elementelor de construcție. Până în acest moment au fost evacuate două butelii cu gaz metan. La locul evenimentului acționează și o autospecială pentru cercetare CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear). Bărbatul rănit în urma exploziei a fost transportat la CPU Caracal, conștient, politraumatizat”, arată ISU Olt.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Potrivit ISU Olt, este posibil ca una dintre victime să fi murit.

„Explozie centrală termică, care nu a fost urmată de incendiu, în comuna Osica de Sus, cu prăbușirea mai multor elemente ale locuinței. Două persoane surprinse sub dărâmături, posibil o victimă decedată.

Echipajele ISU Olt acționează cu două containere de căutare-salvare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două autospeciale pentru primă intervenție. De asemenea, la locul evenimentului acționează și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt”, se arată într-un comunicat al ISU Olt.

Misiunea este în desfășurare.

Stire în curs…

Imagini amator