„Gașca nebună” de la CSM Slatina s-a calificat în optimile Cupei României

Juniorii născuți 2007 de la CSM Slatina s-au calificat în optimile Cupei României, după ce au învins, pe teren propriu, Academia de Fotbal „Gică Popescu” Craiova, cu scorul 1-0.

Juniorii Under 17 de la CSM Slatina au întâlnit sâmbătă, 2 decembrie, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai” Slatina, în 16-imile Cupei României, Academia de Fotbal Gică Popescu Craiova, partida fiind dominată categoric de elevii profesorului Cristian Stănculețu.

În prima repriză, CSM Slatina a marcat prin mijlocașul Cristi Ionescu, care a lobat spectaculos peste portarul de la Craiova, însă arbitrul întâlnirii a anulat golul pe motiv de ofsaid, la semnalizarea asistentului.

După pauză, căpitanul echipei de la Slatina, Claudiu Negoescu, a trimis o pasă în suprafața de pedeapsă pentru Eric Tache, acesta marcând golul victoriei cu un șut la colțul scurt.

Slătinenii au mai avut ocazii clare de a marca prin atacantul Bogdan Miu (de două ori), Claudiu Negoescu și Mihai Șerban.

Pe finalul jocului, oaspeții au avut o ocazie importantă de a egală, în urma unei lovituri libere de la 25 de metri, jucătorul Bucșă trimițând mingea în bară.

Meciurile din optimi, Cupa României, juniori U17, sunt programate în prima jumătate a lunii martie.

CSM Slatina: Cristian Rogojinaru, Sebastian Ion, Mădălin Șuțu, Mihai Radu, Dragoș Vlădescu, Marius Ion, Claudiu Negoescu (căpitan), Bogdan Miu, Cristian Ionescu, Mihăiță Șerban, Eric Tache. Au mai jucat: Nicu Bănică, Mario Cafaci, Fabian Ioja. Din lot au mai făcut parte: Marius Rădulică, Laurențiu Râmaru, Ovidiu Ungureanu și Lucian Mitrache. Antrenor-profesor: Cristian Stănculețu.

Cupa României juniori U17-național /Rezultate șaisprezecimi:
AF CS Viitorul Curiţa- Gloria Buzău –
Fotbal Club Delta Tulcea – LPS Galaţi 5-6
ASC Daco-Getica Bucureşti-CS Dinamo București 3-1
Chindia Târgovişte – FC Player București 0-1
SCM Râmnicu Vâlcea – CS Mioveni 0-3
LPS Târgu Jium- CSS Drobeta Turnu Severin 4-3
CSC Dumbrăvița-Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița 4-1
CS Sporting Cluj-CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud –
LPS Satu Mare – FC Bihor Oradea 5-4
CSM Slatina – CS Academia de Fotbal Gică Popescu 1-0
Se dispută duminică, 3 decembrie:
ACS Kinder Constanţa – CS CC- AFC Dunărea 2005 Călăraşi
LPS Suceava – ACSM Ceahlăul Piatra Neamț
ACS FC Bacău – LPS Iaşi
ACS MX Pro Academy- Fotbal Club Braşov
LPS Sebeş – CS Corvinul 1921 Hunedoara
CSC 1599 Şelimbăr – ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş