Un tânăr din Craiova s-a spânzurat în Arestul Poliției. Cu puțin timp înainte, sărise din autospeciala de poliție

Un tânăr de 28 de ani, din Craiova, s-a spânzurat vineri seara, 12 ianuarie, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj. Acesta și-ar fi pus capăt zilelor cu un cablul de la telefonul din cameră.

Înainte de a se spânzura, tânărul a sărit din autospeciala de poliție, cu scopul de a evada, dar a fost repede prins.

„În seara de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, un tânăr de 28 de ani, din municipiul Craiova, aflat în starea legală de reținere și față de care instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă, în timpul escortării către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a sărit din autospeciala de poliție, cu scopul de a evada, fiind prins imediat de către polițiști și încarcerat, întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la evadare.

Ulterior, în jurul orei 20.43, polițiștii Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj s-au sesizat cu privire la faptul că tânărul a fost găsit spânzurat. Polițiștii au început imediat manevrele de resuscitare, la fața locului fiind solicitată o ambulanță. Și după sosirea cadrelor medicale a fost continuată resuscitarea, din nefericire fiind constatat decesul tânărului”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Tânărul era cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat.

„În fapt, în seara zilei de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 22.18, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Craiova ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută, fiindu-i sustras şi autoturismul acestuia folosit în regim de taxi.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe bărbatul de 34 de ani, stabilindu-se că o persoană necunoscută l-ar fi agresat fizic şi extras din autoturism, pe care ulterior l-a sustras, abandonându-l pe o stradă din municipiului Craiova. În cauză, sub directa coordonare a procurorului de caz, a fost desfășurat un complex de activități investigativ-operative, fiind indentificat un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptelor.”, arată polițiștii doljeni.

foto:captură video