Un bărbat a murit, după ce ar fi căzut de la etajul unui hotel din Slatina

UPDATA: Un bărbat de 57 de ani a căzut de la etajul al optulea al unui hotel din municipiul Slatina miercuri, 17 ianuarie. Alarma a fost dată de o femeie, care le a spus polițiștilor că bărbatul nu mai răspunde la telefon și avea bănuieli că ar putea să se sinucidă.

Din păcate, temerile ei s-au adeverit.

La data de 17 ianuarie 2023, în jurul orei 11:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că o persoană care s-ar afla cazată la un hotel din municipiul Slatina nu îi răspunde la telefon și crede că intenționeză să se sinucidă. (…)

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, s-ar fi aruncat de la etajul 8 al unui hotel din localitate, unde se afla cazat.

În urma evenimentului, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ȘTIREA INIȚIALA:

Incident grav la un hotel din Slatina miercuri, 17 ianuarie, unde un bărbat ar fi căzut de la etajul al optulea. Potrivit ISU Olt, echipajele de prim ajutor l-au găsit decedat pe bărbat. Polițiștii olteni sunt la fața locului pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Bărbatul are în jur de 50 de ani și ar fi fost cazat la acest hotel.

Pompierii l-au coborât de pe terasa hotelului, cu autospeciala pentru intervenție la înălțime. Nu se știe dacă el s-a aruncat sau a căzut.

Vom reveni cu informații…