Au început lucrările pentru introducerea rețelei de gaze în satul Mărgineni-Slobozia, din Scornicești

Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, a anunțat marți, 23 ianuarie, că au fost demarate lucrările de extindere a rețelei de gaze. Astfel, localnicii din satul Mărgineni-Slobozia vor avea în curând posibilitatea să se racordeze la gaze.

Edilul promite că rețeaua va fi ramificată și către satul Mihăilești-Popești.

„Deși, demararea proiectului în ceea ce privește extinderea rețelei de gaze naturale și în alte sate aparținătoare orașului Scornicești, părea un lucru greu de realizat, vă informez că, astăzi, am demarat execuția lucrărilor și în satul Mărgineni-Slobozia, începând de  pe strada Giurgiului, cu extindere, pe strada principala din Mărgineni-Slobozia, până la Bălțați(inclusiv), urmând să ramificăm această rețea și către satul Mihăilești-Popești. Totodată, în cel mai scurt timp vom începe lucrările de extindere și către satul Jitaru. (…) Vă promit că împreună, uniți către viitor, vom face din Scornicești un oraș European, cu condiții europene”, a spus edilul din Scornicești.

Rețeaua de gaze va fi extinsă în 11 sate ce aparțin de orașul Scornicești, proiectul, în valoare de 150 de miliarde lei vechi, fiind finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Edilul orașului Scornicești, Daniel Tudor, a semnat în luna octombrie a anului trecut contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.