CSM Slatina a câștigat amicalul cu CSM Alexandria. Slătinenii joacă miercuri, pe teren propriu, cu CSA Steaua

CSM Slatina a disputat sâmbătă, 3 februarie, al doilea meci de pregătire al iernii, reușind să se impună în fața echipei CSM Alexandria. Partida a avut loc pe terenul al doilea din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai” Slatina, slătinenii câștigând cu scorul 2-1, golurile fiind marcate de Vali Alexandru și Kayondo.

Echipa din Slatina, pregătită de antrenorul Dan Oprescu, a deschis scorul în minutul 13 prin Vali Alexandru, care a fructificat pasa în adâncime a lui Leață.

Slătinenii au avut o ocazie clară după o recuperare a lui Doman, care a pasat în centrul careului pentru Vali Alexandru, însă, acesta, singur cu portarul, a tras pe lângă poartă. În prima repriză, același Vali Alexandru a mai avut două ocazii bune de a marca, dar scorul la pauză a rămas 1-0 pentru echipa gazdă.

În minutul 57, după o centrare de pe partea dreaptă, oaspeții au egalat prin Yameogo.

În minutul 60, CSM Slatina a trecut din nou în avantaj. După o acțiune pe partea stângă a lui Riza, acesta a centrat în suprafața de pedeapsă, iar Kayondo a pus latul și a marcat pentru 2-1, stabilind scorul final.

În următorul meci de pregătire, CSM Slatina va întâlni miercuri, 7 februarie, începând cu ora 14.00, pe teren propriu, CSA Steaua.

Totodată, slătinenii mai au programate următoarele meciuri amicale:

9 februarie: CSM Slatina-Flacăra Horezu
10 februarie: joc cu FC Argeş (locul nu a fost stabilit)
14 februarie: CSM Slatina- ARO Câmpulung
16 februarie: CSM Slatina-ACSO Filiaşi
17 februarie: Chindia Târgovişte- CSM Slatina

CSM Slatina (prima repriză): Velcu/Bănuță-Mitran, Stan, Sălcianu, C.Toma – Matei, Donca- Popa, Doman, Leață-Vali Alexandru.

CSM Slatina (a doua repriză): Bănuță (Micu)-C. Radu, Gherghe, Mondragon, Riza-Năstasie, D. Toma – D. Dragu, Ciocalteu, C. Dinu (Marin)- Kayondo.

Antrenor: Dan Oprescu.