Primarul Ion Doldurea va candida pentru un nou mandat

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, a anunțat vineri, 9 februarie, în cadrul unei conferințe de presă, că va candida pentru un nou mandat.

Edilul a vorbit despre proiectele pe care le are în derulare la nivelul orașului.

Dacă acum un an- doi ani spuneam – e ultimul meu și singurul mandat de primar, acum vă spun cu certitudine că voi candida. Nu mi-a fost ușor să iau decizia, nici când am candidat prima dată și nici acum, dar sunt foarte hotărât să candidez, pentru că proiectele pe care noi le avem în Caracal, în momentul acesta, sunt în valoare de 107 milioane euro lucrări pe bani europeni sau naționali, sunt contractele semnate și multe dintre ele sunt deja licitate și vor începe chiar acum, la 1 martie, aprilie, mai, vom începe lucrările. Vom propune proiectele pentru ADR Oltenia de cel puțin 70 milioane euro. Adică dacă realizăm toate acestea, vă dați seama că vom putea spune că ne-am făcut datoria față de cetățeni. Programul pe care-l aveți acolo și pe care l-am scris împreună cu echipa în 2020 îl urmărim cu foarte mare atenție. Sunt foarte multe lucruri care au fost cu mult, cu mult depășite. Deci, candidez”, a spus Ion Doldurea.

Deputatul Adrian Ionuț-Chesnoiu, prim-vicepreședinte PSD Caracal, a precizat că Ion Doldurea nu și-a pierdut niciodata calitatea de membru al PSD, deși s-a autosuspendat, la scut timp după izbucnirea scandalului Crevedia.

Domnul primar este membru PSD și nu și-a pierdut niciodată calitatea de membru PSD. A luat o decizie unilaterală de a se autosuspenda din toate funcțiile deținute în PSD Caracal și PSD Olt, iar decizia unilaterală de a reveni îi aparține în totalitate și când va fi momentul o va anunța, cu aceeași stimă și principialitate cum v-a răspuns acum la întrebare. Și faptul că v-a răspuns onest că va candida este rodul discuțiilor pe care le-am avut în interiorul organizației și se bucură de întreaga susținere a colegilor noștri din PSD Caracal, din PSD Olt și cred că și din PSD național”, a spus Chesnoiu.

Totodată, astăzi, social democrații caracaleni au precizat că Pro România, organizație condusă se Octavian Stănescu, a trecut la PSD.

Astăzi, la PSD Caracal, la ora 10,00, am avut un birou politic al Organizației Municipale PSD Caracal și am luat decizia să aprobăm primirea și revenirea acasă a organizației Pro România condusă de domnul Octavian Stănescu, a întregului birou din organizația Pro România, peste 58 de memebri dacă-mi aduc bine aminte și revenirea tuturor celor 550 de membri activi pe care Pro Românai la Caracal îi avea, revenirea la organizația PSD caracal. Pentru că mare parte dintre ei erau foști colegi de-ai noștri, într-un anumit moment au luat decizia să se desprindă cumva de organizația PSD caracal. Au avut, din punctul nostru de vedere, cea mai puternică organizație Pro România din județul Olt, și asta s-a văzut la rezultatele din 2020, unde au obținut aproape 17% din sufragiile caracalenilor, așa că pentru noi întărirea echipei cu organizația Pri România Caracal nu poate fi decât un motiv de bucurie. Dați-mi voie să le spun: Bine ați venit acasă!”, a spus deputatul Adrian Chesnoiu.