Au fost demarate lucrările de amenajare a spațiului verde de la intrarea în Slatina dinspre Craiova

După înlocuirea rețelei de apă și canalizare și refacerea carosabilului pe Bulevardul Sf. Constantin Brâncoveanu din Slatina, de anul trecut, municipalitatea a demarat acum lucrările de amenajare a spațiului verde de la intrarea în municipiu dinspre Craiova.

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, a declarat că lucrările sunt realizate de Dezvoltare Urbană Slatina și vor consta în introducerea unui sistem modern de irigații și amenajarea spațiului verde de pe cele două margini ale șoselei.

„Promisiunea făcută pentru modernizarea bulevardului Sf. Constantin Brâncoveanu și implicit, intrarea în municipiul Slatina de la Podul Olt, începe să prindă contur. SC DEZVOLTARE URBANĂ SLATINA SRL a demarat lucrările de amenajare a spațiului verde aferent acestei artere, pe aliniamentele stânga – dreapta. Aceste lucrări includ introducerea unui sistem modern de irigații, care va asigura o îngrijire eficientă a vegetației, astfel vom avea un mediu urban mai verde și mai plăcut pentru municipiul nostru. Ne dorim ca acest proiect să contribuie la dezvoltarea durabilă a orașului nostru și să ofere locuitorilor un mediu mai sănătos și mai atrăgător”, a spus edilul.

Pe parcursul anului trecut, a fost înlocuită rețeaua de apă și canalizare, apoi Bulevardul Sf. Constantin Brâncoveanu, la intrare în municipiul Slatina, a fost asfaltat. Totodată, sistemul de iluminat public stradal din zonă a fost modernizat, fiind înlocuiți stâlpii de iluminat.

sursa foto: facebook Emil Moț