CSM Slatina merge mai departe în Cupa României, după ce a eliminat Dacia Mioveni, echipă ce evoluează în Liga Națională

Echipa de handbal feminin CSM Slatina s-a calificat în sferturile Cupei României, după ce sâmbătă, 17 februarie, a învins, cu scorul 25-23, Dacia Mioveni-grupare ce evoluează în primul eșalon handbalistic românesc. Partida a fost aprig disputată, cele două echipe mergând cap la cap, oferind un joc foarte bun pentru publicul prezent în sala de sport de la LPS Slatina.

Antrenorul de la CSM Slatina, Atilla Horvarth, s-a arătat mulțumit de jocul sportivelor sale, spunând că adversarul nu le-a surprins absolut deloc.

„A fost exact cum ne așteptam, un meci foarte greu. Având în vedere și accidentările pe care le avem pe anumite posturi, a fost nevoie să ne adaptăm, în a doua parte a celei de a doua reprize am jucat cu Fulgoi extremă dreapta, pentru că trebuia să-i dau timp de repaus și Cristinei. Din punct de vedere tactic, eu zic că am pregătit bine jocul, nu ne-au surprins cu absolut nimic. Mă bucur enorm pentru aceste fete, care lucrează zi de zi din greu, mă bucur că se văd rezultatele, mă bucur că prind încredere, că formăm o echipă puternică la Slatina, nu doar din punct de vedere sportiv, ci și din punct de vedere mental. Sper din tot sufletul să continuăm așa și să ajungem să ne bucurăm împreună în mai. O să fie o tragere la sorți, iar următorul tur este pe 13 martie”, a spus antrenorul de la CSM Slatina,  Atilla Horvarth, imediat după joc.

CSM Slatina: Sazdovska, Bogdanovici, Fulgoi, Vasiliu, Radovic, Dragomir, Premovic, Lixăndoiu, Micevska, Boian. Antrenor: Atilla Horvarth.

Dacia Mioveni: Kojic, Vizuete, Krsnik, Kaluderovic, Tătar, Cirjan, Dezic, Ceandani, Sărășeanu.