Bandă de circulație pentru fluidizarea traficului, în Slatina. Primarul Emil Moț, discuții cu locuitorii din zona sensului giratoriu din cartierul Steaua

Primăria Slatina va realiza, în sensul giratoriu din cartierul Steaua, la intersecția străzilor Ecaterina Teodoroiu și Artileriei, o bandă pe care mașinile ce vin din zona industrială să facă la dreapta. Banda de circulație va avea aproximativ 100 de metri, pleacă de la trecerea de pietoni din dreptul blocului ANL, pe strada Ecaterina Teodoriu, și va ieși pe strada Artilerie, la intersecție cu strada Drăgănești. Trotuarul va fi relocat, urmând să fie create și noi locuri de parcare pentru locuitorii blocului ANL.

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, a declarat că această bretea va permite fluidizarea traficului din această zonă. Totodată, edilul a avut întâlniri cu locuitorii din zonă.

„Pentru îmbunătățirea fluxului de trafic și siguranța participanților la trafic, am purtat discuții cu locuitorii din zona sensului giratoriu din cartierul Steaua. Proiectul vizează reducerea aglomerației și creșterea eficienței rutiere într-o zonă cu circulație intensă.

Prin crearea unei benzi de circulație în apropierea sensului giratoriu, am urmărit facilitarea accesului către strada Artileriei și fluidizarea traficului în orele de vârf. Toate propunerile locuitorilor din diferite zone ale municipiului nostru reprezintă un pas important în modernizarea infrastructurii urbane, contribuind la confortul și siguranța tuturor.

Colaborarea strânsă între autorități și comunitate este esențială pentru succesul acestui demers. Astfel, voi continua dialogul și voi acționa în interesul comun pentru dezvoltarea durabilă a municipiului nostru”, a spus primarul.

sursa foto: facebook Emil Moț