Primăria Slatina vrea să rezilieze contractul de concesiune cu firma care administrează cimitirul din Slatina. Acțiune în instanță

Primăria municipiului Slatina a anunțat că vrea să rezilieze contractul de concesiune cu firma care administrează cimitirul Strehareți din Slatina.

Astfel, cererea va ajunge pe masa unui judecător, care trebuie să se pronunțe asupra acestei situații.

Contractul de concesiune a fost încheiat în urmă cu 15 ani, iar foarte mulți slătineni s-au plâns de relația pe care au avut-o cu această firmă.

„Având în vedere existența contractului de concesiune, aprobat în urmă cu mai bine de 15 ani, a serviciului public de administrare a domeniului public și privat , având ca obiect administrarea și exploatarea cimitirelor umane din municipiul Slatina și ținând cont că în decursul acestor ani realitățile din teren și relația cu cetățenii, care au solicitat serviciile prestate de SC ECUMENIC FUNERAR SA, au suferit fluctuații însemnate față de considerentele care au dus la externalizarea acestor servicii, anunțăm intenția instituției noastre de a iniția rezilierea acestui contract de concesiune, având ca obiect administrarea și exploatarea cimitirelor umane din municipiul Slatina, prin promovarea unei acțiuni ce va fi depusă la instanța de judecată competentă.

După finalizarea acestui dosar, în eventualitatea obținerii unei hotărâri judecătorești privind rezilierea contractului de concesiune, Primăria municipiului Slatina, va prelua aceste servicii având ca obiect administrarea și exploatarea cimitirelor umane și le va gestiona prin aparatul de specialitate, obiectivul principal fiind îmbunătățirea continuă a acestora”, anunță Primăria Slatina.

sursa foto: facebook Ecumenic Funerar -Cimitirul Strehareti

foto:arhivă internet