PSD Olt păstrează tradiția. Social-democrații olteni au oferit flori slătinencelor

PSD Olt a păstrat tradiția și a împărțit garoafe roșii slătinencelor vineri, 1 Martie. Echipele social-democrate, în frunte cu președintele CJ Olt, Marius Oprescu, primarul municipiului Slatina, Emil Moț, ministrul Agriculturii Florin Barbu, și deputatul Marius Iancu, au străbătut artera principală a orașului, adresând urări slătinenelor.

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a precizat că este al 15 an în care social-democrații olteni împărat flori slătinencelor, de 1 Martie. Totodată, acțiunea va continua și pe 8 Martie.
„Iată, PSD a ajuns la al XV-lea an în care și de 1 Martie, dar și de 8 Martie ieșim pe stradă și împărțim doamnelor și domnișoarelor flori. Este prima zi de primăvară, încercăm să fim noi vestitorii primăverii, chiar dacă vremea este astăzi mai urâtă, cu toate acestea ne-am întâlnit cu foarte multe doamne și domnișoare, le-am urat o primăvară frumoasă și să aibă un an pe care și-l doresc”, a spus Oprescu.

Edilul Slatinei, Emil Moț, a oferit flori, întreținându-se cu slătinencele pe care le-a întâlnit pe stradă.

„Doamnelor, domnișoarelor, de 1 Martie, apoi de 8 Martie, vă aducem o floare și un zâmbet, pentru că începând de astăzi începe primăvara. La mulți ani, slătinencelor! Ca în fiecare an, noi o să fim aici pentru dumneavoastră și o să încercăm să vă facem tot anul cât mai bun. La mulți ani!”, a spus edilul.

Deputatul Marius Iancu spune că acest gest mic are rolul de a aduce bucurie doamnelor și domnișoarelor din Slatina.
„Sperăm ca și astăzi, ca de fiecare dată, prin gestul nostru, am făcut o zi mai frumoasă pentru doamnele și domnișoarele din orașul nostru Slatina și cu această ocazie le urez și eu o primăvară frumoasă și La mulți ani!”, a spus deputatul Marius Iancu.


La eveniment a participat și ministrul Agriculturii, Florin Barbu, care a vorbit despre respect și considerație pentru slătinence.
„Mă bucur să fiu astăzi alături de colegii mei, la Slatina, acasă, pentru a oferi o floare și urările frumoase către toate doamnele și domnișoarele din municipiul Slatina. Cred că este o formă de respect, de considerație, față de slătinence, le urez o primăvară frumoasă, iar pentru pentru fermieri să fie cel mai bun an din ultimii patru ani”, a spus ministrul Agriculturii.