PSD Olt, pe străzile din Slatina și de 8 Martie. Ce urări au făcut primarul Emil Moț și președintele CJ Olt, Marius Oprescu

O echipă numeroasă a PSD Olt a ieșit pe străzile din Slatina și de 8 Martie, păstrând tradiția din ultimii 15 ani. Social democrații olteni au plecat din fața sediului PSD din Slatina, străbătând mai multe străzi din municipiu, din zona Zahana și apoi pe Esplanada Slatinei, oferind flori slătinencelor.

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, le-a urat slătinencelor o primăvară frumoasă, alături de familiile lor.

„Vă doresc din suflet- La mulți ani! Să avem împreună toți o primăvară frumoasă, alături de familiile noastre, alături de soția mea, de cei trei băieți, iar dumneavoastră, dragile mele, să aveți o primăvară frumoasă alături de copiii dumneavoastră, de fiii dumneavoastră. La mulți ani încă o dată și să avem un an cât mai bun și cât mai frumos”, a spus edilul Slatinei.

Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, a vorbit despre păstrarea tradiției în ultimii 15 ani, spunând că recunoștința față de femei trebuie să fie arătată de fiecare dată.

„Au trecut 15 ani de când suntem în stradă, în Slatina, și dăm flori, de 8 Martie doamnelor și domnișoare, este o tradiție a noastră, nu este doar anul acesta că este campanie electorală. Așa cum slătinencele știu, s-au obișnuit cu noi, de 1 și 8 martie suntem prezenți pe stradă, le urăm un an bun, alături de familie și să aibă o primăvară o frumoasă”, a spus președintele PSD Olt Marius Oprescu.