Subprefectul Cosmin Floreanu, despre prefectul județului: „Minte și are carențe crase de cunoaștere a abc-ului administrativ”

Subprefectul Cosmin Floreanu (PSD) l-a acuzat luni, 11 martie, pe prefectul județului Olt, liberalul Mario De Mezzo, că minte în încercarea de a-și acoperi incompetența administrării instituției.

Prefectul nu ar fi solicitat Ministerului Afacerilor Interne fondurile necesare reabilitării spațiului din fața instituției.

Subprefectul Cosmin Floreanu a precizat că bugetul anului 2024 este gândit sută la sută de Mario De Mezzo, care nu a fost interesat nicio secundă să schimbe înfățișarea platoului din fața Prefecturii Olt, unde sunt organizate multe evenimente publice.

Mai mult de atât, subprefectul îl acuză pe prefect de carențe crase privind cunoașterea codulului administrativ.

„Prefectul minte!

În încercarea de a-și acoperi incompetența administrării propriei instituții, prefectul de Olt denaturează adevărul. În cele ce urmează, în calitate de subprefect al Instituției Prefectului județului Olt, voi demonta toate afirmațiile sale politicianiste și lipsite de temei, care ne demonstrează că minte și are carențe crase de cunoaștere a abc-ului administrativ:

În cele șapte luni de când a fost numit prefect al județului, nu a avut în atenție modernizarea platoului din fața prefecturii, neexistând nicio solicitare din partea instituției pe care vremelnic o reprezintă, către Ministerul Afacerilor Interne de obținere a fondurilor necesare reabilitării locului în care se desfășoară ceremonii oficiale de celebrare a Zilei Drapelului sau Zilei Imnului.

Bugetul anului 2024 este eminamente propria creație, acesta fiind gândit 100% pe baza ”priceperii” sale administrative, unde iarăși n-a prevăzut astfel de fonduri.

De asemenea, subliniind încă odată carențele sale administrative, reiterez faptul că legea nu permite Primăriei Municipiului Slatina să facă investiții într-o zonă care nu-i aparține și care se află în administrarea exclusivă a Prefecturii”, a precizat subprefectul Cosmin Floreanu, într-o postare pe pagina sa de socializare.