Liga a V-a/ Incidente, la Dobrun. Spectatorii au luat la bătaie jucătorii echipei adverse

Incidente la meciul de fotbal Victoria Dobrun-FC Bârza, din cadrul Seriei a II-a a Ligii a V-a, care s-a disputat duminică, 17 martie, spectatorii echipei gazdă lovind jucătorii și susținătorii adverși. Din cauza bătăii, jocul a fost întrerupt în minutul 70 (la scorul 0-0), iar Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Olt a omologat meciul cu 3-0 în favoarea echipei FC Bârza.

Potrivit unor surse, în minutul 70, susținătorii echipei din Dobrun au intrat peste jucătorii și oficialii grupării din Bârza, generând o bătaie generală.

În urma analizării raportului de joc, Comisia din cadrul AJF Olt a decis ca Victoria Dobrun să nu mai poată organiza meciuri pe teren propriu timp de două etape.

„Jocul ACS Victoria Dobrun – AS FC Barza, Liga a 5, Seria 2, din data de 17 Martie 2024, se omologhează cu scorul de 3-0 in favoarea echipei AS FC Barza, conform Art. 83/1.c RD, Art.80/b RD, Art. 80/c RD. Echipei ACS Victoria Dobrun i se ridica dreptul de organizare a jocurilor pe teren propriu pe timp de 2(doua) etape conform Art. 82/1 RD, Art. 82/3.e RD, plus 500 lei penalitate.

Jucătorul Neagoe Ionut Daniel – ACS Victoria Dobrun se suspenda pe timp de 8 (opt) etape conform Art. 57/2 RD, Art. 57/3 RD, plus 400 lei penalitate”, se arată în decizia Comisiei din cadrul AJF Olt.

Victoria Dobrun ocupă locul al șaselea în clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a (din 11 echipe), având 18 puncte.

Foto: Stadionul de la Dobrun, locul unde a avut loc incidentul

sursa foto: Victoria Dobrun facebook