Un bărbat și-a omorât soția, într-o locuință din comuna Teslui. A lovit-o cu un lemn în cap, apoi ar fi înjunghiat-o

Un bărbat de 68 de ani și-a omorât soția, duminică seara, 31 martie, într-o locuință din comuna Teslui, județul Olt. Olteanul a fost reținut, fiind cercetat pentru omor.

Oamenii legii spun că femeia a fost lovită cu un lemn în zona capului, fiind apoi înjunghiată.
„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 31 martie 2024, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale mai multe lovituri cu un lemn în zona capului și ar fi înjunghiat-o cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 68 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de 1 aprilie 2024.