OLT: Alianța Dreapta Unită și-a lansat candidații pentru alegerile locale

Alianța Dreapta Unită și-a lansat joi, 11 aprilie, candidații din județul Olt pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, evenimentul fiind organizat la un restaurant din Slatina.

În cadrul reuniunii au participat și au luat cuvântul Cătălin Drulă, președintele USR, Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, şi mai mulți candidați pentru alegerile europarlamentare – Dan Barna, Vlad Voiculescu, Eugen Tomac, Violeta Alexandru, Corina Atanasiu şi Cristina Prună, dar și Fănel Bădici, preşedintele USR Olt.

Astfel, din partea Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al municipiului Slatina va candida Elena Iotu (foto), iar pentru șefia Consiliului Județean Emanuel Doagă.

„(…) De ce m-am înscris eu în cursa pentru Primăria Slatina!? Pentru că vreau ca peste ani despre Slatina să se vorbească frumos. Cred că am un proiect bun pentru oraș, realizabil, pe care o să încep să-l implementez cu echipa de consilieri pe care o propun. Am luat la pas cartierele Slatinei, după cum știți cu toții, am notat, deci cunosc problemele reale ale acestor slătineni și, totodată, am pus pe hârtie propunerile lor. Într-o zi, cineva mi-a spus: ‘Cum credeți, doamnă, că puteți să bateți contracandidații dumneavoastră de la PSD și PNL?’. Iar eu i-am răspuns: ‘Cu ajutorul dumneavoastră, cu încrederea și votul dumneavoastră, și cu încrederea și votul slătinenilor. Cu speranță, împreună putem reporni motoarele acestui oraș(…)”, a spus Elena Iotu.