Primarul Emil Moț a încheiat contractul-cadru pentru repararea carosabilului și a trotuarelor din Slatina

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, a anunțat miercuri, 17 aprilie, încheierea contractului cadru pentru repararea carosabilului și a trotuarelor din oraș. Lucrările se vor întinde pe o perioadă de doi ani.

Edilul a precizat că reabilitarea cuprinde 190.000 de metri pătrați de carosabil, 3.000 de metri pătrați de trotuar, dar și alte lucrări de întreținere, fiind vizate în special zonele afectate de proiectul pentru schimbarea rețele de apă și canalizare.

„Perioada de execuție este de 24 de luni pentru 190.000 mp parte carosabilă (covoare asfaltice, plombe), 3.000 mp trotuare din asfalt, 2.000 mp refacere pavaj existent și 2.000 mp pavaj nou.
De asemenea, sunt planificate și alte lucrări, cum ar fi: plombe de asfalt, reparare cedări/tasări ale asfaltului, ridicare la cotă a capacelor de canalizare, amenajare noi guri de scurgere, reparare cu beton, precum și marcaje rutiere.
Reparațiile vizează în special zonele/tronsoanele afectate de lucrările recente la rețeaua de apă și canalizare!”, a spus primarul Slatinei, Emil Moț.