CSM Slatina, victorie cu Pandurii Tg. Jiu. Slătinenii își asigură, matematic, prezența în Liga a II-a, în sezonul următor

CSM Slatina va continua în Liga a II-a și în sezonul următor, după ce sâmbătă, 20 aprilie, a câștiga, cu scorul 2-0, partida disputată, pe teren propriu, cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Slătinenii au deschis scorul în minutul 66 prin Vali Alexandru, care a fructificat centrarea de pe partea dreaptă a lui Denis Dragu. În prelungirile jocului, Donca a marcat pentru 2-0, după ce portarul oaspeților a respins mingea în față.

Antrenorul de la CSM Slatina, Dan Oprescu, a precizat că jocul a fost la discreția echipei sale,

„De la început și până la sfârșit, jocul a fost la discreția noastră, am creat presiune încă din minutul unu, este adevărat că nu am avut luciditate la finalizare în multe momente, dar le-am spus băieților să aibă răbdare până la final, pentru că jucăm bine și golul va pica. Pe de altă parte, noi am mai făcut meciuri bune, în care am pus presiune pe adversar, am avut ocazii, cum a fost cu Unirea Dej, spre exemplu, joc pe care, până la urmă, l-am pierdut. Era important ca adversarii să nu ne surprindă pe contraatac, pentru că știam sunt o echipă cu o ofensivă organizată și pe asta se bazează, sunt periculoși pe contraatac, aici era problema, în momentul când aduci foarte mulți oameni în atac, să poți să marchezi, riști ca adversarul să te prindă pe contraatac. Eu am spus încă de la început, stăm mult mai bine decât anul trecut, am avut o diferență de puncte mai mare față de prima echipă, care era pe loc retrogradabil, noi am vrut să avem puncte care să ne asigure liniștea, după sfârșitul sezonului regulat. Poate că la anul o să reușim treaba aceasta, eu spun că orice lucru în plus față de ce s-a întâmplat sezonul anterior este un plus pentru noi”, a spus Oprescu, după încheierea jocului.

CSM Slatina: Simion Velcu, Robert Gherghe, Abel Stan, Călin Toma, Silvian Matei, Cătălin Doman (min.76 Ionuț Năstăsie), Denis Dragu (min. 76 Raul Popa), Mircea Donca, Robert Riza (min, 60 George Leață), Valentin Alexandru, Ionuț Mitran. Antrenor: Daniel Oprescu.

Viitorul Pandurii Tg. Jiu: Robert Geantă, Claudiu Moisie (min. 57 Acolaste), Adrian Godja (min. 76 Nicolas Geană), David Savu, Teodor Bîrzu, Denis Brînzan, Onni Tiihonen, Alex Gîrbiță (min. 72 Mario Lupulescu), Dragoș Popa (min. 72 Patrick Andreas), Emanuel Nikpalj, Eduard Croitoru. Antrenor: Călin Cojocaru.